over ons

GLB-Shipping BV is opgericht in 2007 door Gerlé Blaak. Voorheen kapitein-eigenaar van de Coaster “mv Sardijn”. Deze is verkocht, en vaart thans onder haar nieuwe naam “mv Passaat”.

GLB-Shipping is een Zeevaart Rederij met kantoor in Vlissingen. We verzorgen een breed scala aan diensten voor kapitein eigenaren, en kleine rederijen. Tevens zijn we begonnen aan een ambitieus nieuwbouwprogramma voor de opbouw van onze eigen vloot.

Ondanks deze voor velen economisch donkere dagen, zien wij grote kansen in de markt om juist nu aankopen te doen voor de opbouw van onze eigen vloot. De prijzen voor nieuwbouw en gebruikt zijn thans laag. Wij zitten midden in die markt, en wachten het goede inkoopmoment af. Inkoop is onze eerste gezamenlijke verdienste. Het project Sardijngeul is meer dan ooit actueel. Speciale schepen met kranen doen het nog steeds goed in deze markt.

We zijn realistisch over de vrachtinkomsten, en zitten eerder laag dan hoog in de markt. De goede tijden gaan zeker weer eens komen, maar zijn thans bescheiden over de opbrengsten. Zeeschepen spelen een grote rol in het internationaal en intercontinentaal transport, 90% van de wereldhandel wordt vervoerd over zee. We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking met onze actuele scheepvaartinvesteringen.

De website bevat informatie over wat we doen. Voor mensen die nooit gevaren hebben, geven de foto's een leuk beeld van het leven aan boord.

Wanneer u vragen heeft, schroom niet contact met ons op te nemen. De adresgevens vind u op de contact pagina.

Vriendelijk dank voor uw bezoek!

Gerlé Blaak